diumenge, 26 de desembre del 2010

Per Nadal Canelons i Croquetes a Aiguafresca

Ja és una tradició per Nadal la Maria ve a casa i  preparem els tradicionals canelons amb la recepta de la Carme Ruscalleda. Segons els meus nebots Xavi i Àlex que tenen un paladar expert per degustar canelons diuen que són els millors que mai han menjat. 

Bullim la pasta de caneló. La Júlia és tota una dona que ja tan petita sap fer diverses activitats alhora. Parla per telèfon amb els seu pare i ajudar a la mare passant-li els canelons.

Mireu quina cara de satisfacció la Ju ha enrotllat els seus primers canelons.


La Maria Codony i la seva filla "mano a mano" fent canelons.


I ja posades aprofitem i fem croquetes casolanes de pollastre també de la Rusqui. Tot boníssim. L’any 2006 va començar la tradició d’unir esforços, forns i l’espaiosa cuina de casa  per preparar els famosos canelons. Aquest any hem comptat amb l’ajuda de la Júlia, la filla de la Maria de només cinc anys però que ja s’emociona ajudant, col·laborant i menjant pasta de caneló, no es podia resistir. Em pregunto a qui li ha sortit la nena, oi Pep?


La Júlia està contentissíma, jo tant o més, però els canelons no es poden deixar de remenar que si no s'enganxen.

I cap el migdia sona el timbre de casa i sorpresa la Núria Solà de Centelles ens ve a veure. Ella tota feliç ja ha plegat de la Uni, fins l’any que ve, i em ve a desitjar Bon Nadal. 


La pasta de caneló ha quedat delciciosa i si no pregunteu-li a la Júlia
que no podia deixar de provar-la.
Ja hem acabat estem esgotades hem fet 120 canelons i 80 croquetes de pollastre. Això sí estem contentes i satisfetes sabem que els nostres convidats menjaran com un autèntics reis. A més a més hem passat tot un matí les tres juntes xerrant i rient.
Ha estat "FANTÁSTICO" que diria el meu admirat Eduard Punset. Sóc una afortunada per tenir una amiga i neboda tan maques i que m’estimen tant.


1 comentari:

  1. Canelons a .... Aiguafresca !!!! Nova denominació d'origen per al poblet del Vallès Oriental.

    Què bé que us ho vau passar, eh noies?

    La Júlia va en camí de convertir-se en una moolt bona cuinera.

    Ja me'n guardaràs, d'aquestes apetitoses croquetes i els boníssims canelons, eh?

    Joan

    ResponElimina