dissabte, 28 d’agost del 2010

Sopar Amics UAB

Feia dies que els amics de la Uni intentaven trobar un dia d'agost per reunir-nos per fer un sopar. Al juliol ja havien fet un, però van trobar molt a faltar a l'Anna Valentí des de Sils terres gironines, i l'Adrià des d’Artès comarca del Bages, els va ser impossible venir. I aquesta vegada ho hem aconseguit! Ens reunim el 25 d'agost a casa, a Aiguafreda que és l’últim poble del V. Oriental, però que no us enganyin geogràficament és Osona, us ho diu una vallesana. Ens morim de ganes de retrobar-nos i explicar-nos-ho tot sobre les vacances. 




  



 El vespre promet, futbol amb la festa del Gamper i el partit entre el Barça i el Milan. Un sopar a la terrasseta chill out dels Prati amb bona companyia i la lluna plena plena que ens il•luminarà, tot un luxe.





Primer arriben la Marta de Lliçà de Vall amb l’Anna Valentí i tot seguit arriba l’Albert i tots quatre cap a mirar la festa del Gamper! Amb una cervesseta i unes olives. Més tard arriba la Núria de l’assaig d’uns dels actes que preparen per la festa major del seu poble Centelles, la Nuna porta el cant, el ball i el teatre a la sang. Ens porta unes precioses postals de Sardenya dedicades.




Sopem que tenim una gana! Els he preparat gaspatxo i crema de carbassó, per qui no agradi el primer, croquetes de ca la Montserrat (aquesta botiga de Vic ja és mereix ella sola una entrada al blog), formatges variats i el Roquefort que no falti, pels seus tres adictes l’Anna V., la Nuna i l’Albert, olives, formatge de “tetilla galega” amb codony, pa de xapata del forn de Ca l’Aureli, si veniu per Aiguafreda no deixeu de comprar pa fan el millor pa que conec. I les botifarres de can Salgot, l’Albert ens ha cuit, a part de la clàssica i la negra, dues novetats botifarra de bolets i d’escalivada i haig de dir que son boníssimes.
Ens hem oblidat d’amanir uns tomàquets de l’hort !!




De postres tenim les emblemàtiques galetes dels avis Trias que l’Anna V. ha tingut la gentilesa d’obsequiar-nos i no només son delicioses també son naturals, i una coca amb pinyons que he preparat amb molt carinyu pels meus companys d’estudi. I per concloure cafè amb gel i un xupito de vi de gel de Gramona, ummm! M’encanta el gust del raïm Gewüstraminer, a la Nuna no li ha agradat en canvi a l'Anna i la Marta els ha encantat.

I de fons l’Anna ens ha preparat la música de la seva ídol, sentim la veu increïble de la Janis Joplin!! Estàvem tan i tan bé...




L’Ádrià ha arribat a mig sopar, tenia entrenament i tan bon punt ha acabat, ell cap a Aiguafreda a veure els seus amics. L’hem rebut amb els honors que es mereix.
 

Les vacances d’allò més bé. La Marta acaba d’arribar de les illes Balears, ha passat uns dies a Mallorca on ha fet bones amistats. I ara passarà uns dies a la costa que els papis l’enyoren.
La Núria ha anat a Penyíscola per partida doble i a Sardenya, ve encantadíssima. L’Anna ha fet país ha anat al Pirineu i a la Cerdanya, l’Alt Urgell i el parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Està emocionadíssima i ja pensa en tornar-hi però abans! Vol destí London i com sé que gaudirà a la ciutat del Tàmesis!!
L’Adrià està a caseta com un rei, el rei de la casa, bé això sí ha compartir el regne amb un germà adolescent i entremaliat. Aii sí és que els germans grans son tan macos i responsables, els petits en canvi tan trapelles.


L’Albert i jo encara hem de fer vacances així que els ho explicarem a la tornada.


Ha estat un sopar entranyable i divertit. A més a més l’Anna, la meva homònima, s’ha quedat a casa a dormir. Ha estat la meva convidada d’honor i espero tornar-la a tenir ben aviat per mimar-la com es mereix.

Hem xerrat, hem rigut, hem ballat. Tots acabem amb un bon somriure com podeu veure a les fotos.
L'Adrià, la Marta, L'Anna, l'Annie i l'Albert


Som uns companys de classe i amics que ens hem ajudat i recolzat al llarg del curs. Personalment m’heu donat un cop de mà cada vegada que ho he necessitat, moltes gràcies a tots. Heu estat molt generosos amb mi.



Encara ens queden molts dies de relax. 
BONES VACANCES GUAPOS !!

Un petó de l’Annie.

3 comentaris:

  1. Reina és tot un detall que ens hagis dedicat un trosset d'aquest bloc escrit amb tant bon gust. M'ha fet molta il·lusió veure les fotos i tot el que hi dius. Un petó gegant i que acabi d'anar molt i molt bé l'estiu!!!

    Marta.

    ResponElimina
  2. Anna!!!
    Tal com diu la Piguetes... quin gran honor apareixer i ocupar un reconet del teu nou blog...
    la veritat és que va ser un sopar genial i que després de tot el curs al vostre costat només em resta dir que al vostre costat em sento com a casa... sou la meva GRAN familia de la uni!!!!
    No canvieu mai petits meus...
    que acabin d'anar molt rebe les vacances i ens veiem properament a la tornada!!!!

    un ptonas a tots

    Mua*

    Nuna^^

    ResponElimina
  3. Homeeee, quin plaer poder-te llegir.
    Benvinguda al món dels blogs.
    Aquest és especial, però, eh?
    Ja veig que us ho vau passar d'alló més bé. Me n'alegro mooolt.

    una abraçada a tu i a tots i totes,
    Joan

    ResponElimina